Haaga-Helian opiskelijat liikunta- ja urheilujohtamisen sekä jalkapalloilun ytimissä

Yhdeksän liikunnan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Liikunnan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelmassa suorittavaa Haaga-Helian opiskelijaa osallistui 16.-20.5.2018 EASM:n (European Association for Sport Management) kesäkouluun Madridissa. Opiskelupaikkana oli Campus of Universidad Europea de Madrid, Spain”.

Opiskelu sisälsi urheilun ja liikunnan erityisalojen (esim. ”sport business intelligence, legacy planning, co-created service quality, La Liga economic control, ja financial fair play regulation) opetusta alan huippuasiantuntijoiden esittäminä. Opintomatkan ja lisätehtävien avulla opiskelijat suorittivat tutkintoonsa kuuluvia vapaavalinnaisia opintoja. Haaga-Heliasta opettajana oli mukana lehtori Risto Rasku.

Lisäksi opiskelijat pääsivät tutustumaan Athletico Madridin stadiontilojen (kuva 1) ja kansainvälisen huippukoripallon sekä tenniksen ohella Real Madridin pyhimpään (kuva 2) eli Santiago Bernabeun stadioniin, pukukoppeineen, pelipaitoineen, museoineen ja pokaaleineen. Tuolloin Mestarien liigan 2017-18 voittaja ei vielä ollut selvillä, mutta Liikunnan kehittämisen ja johtamisen koulutusohjelma on usein ennenkin ollut liikunta-alan edelläkävijä.

Ryhmäkuvassa vasemmalta oikealle Miia Partinen, Lotta Vuorela, Sari Koivumäki, Laura Tiainen, Jonna Tirkkonen, Reetta Ojamies, Teemu Riikonen, Teemu Pelttari ja Saara Uusitalo.

 

 

Teksti Kari Puronaho

Kuvat Teemu RiikonenRecent News